ویزای استارت آپ چیست؟ هر آنچه که باید درباره آن بدانید

ویزای استارت آپ چیست؟ 5 کشوری که به راحتی میتوانید ازآنها ویزای استارتاپ بگیرید

دسته بندی :

خواهیم خواند:

ارزیابی کاندیداهای دریافت استارتاپ ویزا

فرم ارزیابی استارتاپ ویزا

کارآفرینان و سرمایه‌دارانی که می‌خواهند برای کار به یک کشور جدید مهاجرت کنند، می‌توانند از طریق ویزای استارتاپ اقدام کنند. ویزای استارتاپی (Start-Up Visa) توسط کشورهای مختلفی ارائه می‌شود. هدف اصلی این کشورها از ارائه این برنامه مهاجرتی و اقامت، آن است که افراد و ایده‌های خلاق را جذب کرده و با سرمایه لازم که اغلب توسط خود کارآفرینان تأمین می‌شود، به رشد و رونق اقتصاد کشور خود کمک کنند. درواقع یکی از شرایط اولیه برای اخذ ویزای استارت‌آپ در اغلب کشورها، این است که متقاضی ثابت کند ایده یا کسب‌وکار استارتاپی او، برای رش اقتصادی کشور مقصد مفید است. در ادامه به شکل دقیق‌تر با این ویزا آشنا شده و می‌بینیم که شرایط ویزای استارت آپ چیست و کدام کشورها بهترین گزینه برای این روش مهاجرت هستند.

ویزای استارت آپ چیست؟

یکی از روش‌های مهاجرت برای کارآفرینان و سرمایه‌گذاران که می‌خواهند کار و زندگی خود را در یک کشور جدید شروع کنند، اخذ ویزای استارتاپ است. هدف اصلی طراحی این نوع ویزا، جذب استعداد و سرمایه‌های خارجی و همچنین افزایش ظرفیت نوآوری در فضای کسب‌وکار هر کشور است. در صورتی‌ که کارآفرینان بتوانند شرایط سرمایه‌گذاری تعیین شده را برآورده کرده و به اندازه حجم تعیین شده توسط کشور مورد نظر ایجاد شغل کند، می‌توانند از مزایا و حمایت‌های دولتی هم برخوردار شوند.

ویزای کارآفرینی یا استارتاپ درواقع یک اجازه اقامت مشروط و موقت است. کسانی که بخواهند کسب‌وکار خود رد در سطح بین‌المللی گسترش دهند، می‌توانند برای اخذ این ویزا در کشورهایی که این برنامه مهاجرتی را ارائه می‌دهند، اقدام کنند. کارآفرینانی که تحت این ویزا مهاجرت کنند، درصورت برآورده کردن شرایط تعیین شده می‌توانند اقامت دائم دریافت کنند. به این معنی که فرد سرمایه‌گذاری یا کارآفرین درصورتی که ویزای استارتاپی بگیرد نه تنها فرصت ایجاد شغل در کشور مورد نظر را دارد، بلکه حتی می‌تواند اقامت آن کشور را هم دریافت کند.

کارآفرینان باید یا در یک کسب‌وکاری که درحال حاضر در کشور مورد نظر فعالیت دارد، سرمایه‌گذاری کرده و یا خود یک کار جدید را راه‌اندازی کند. پس صاحبان یک تجارت سودآور می‌توانند به‌راحتی شانس کار کردن در محیطی جهانی با فضای بهتر را به دست آورند. این کار به یک کسب‌وکار استارت‌آپی کمک می‌کند تا به‌راحتی با سرمایه‌گذاران و یا شرکای تجاری خارجی در ارتباط بوده و با آن‌ها برای تأمین مالی یا خدمات نوآورانه خود، همکاری کنند. البته لازم است بدانید که برنامه‌های ویزای استارت‌آپی نیاز به سرمایه‌گذاری و طرح‌های تجاری جامع دارند و به این سادگی هم نیست. حالا که می‌دانیم ویزای استارت آپ چیست بیایید با بهترین کشورها برای این نوع از مهاجرت و شرایط آن‌ها برای اخذ ویزا آشنا شویم.

مزایای اخذ ویزای استارتاپ

انتقال یک ایده یا کسب‌وکار استارتاپی به خارج از کشور، می‌تواند یک تصمیم بزرگ و سودآور باشد. این حرکت می‌تواند یک کسب‌وکار در سطح جهانی به موفقیت رسانده و آن را در مسیر پیشرفت قرار دهد. ازجمله مزایای اخذ ویزای استارتاپی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پشتیبانی‌های دولتی در قالب انکوباتورهای کسب‌وکار، شتاب دهنده‌ها، مربیان و آموزش‌های راه‌اندازی کسب‌وکار
  • دسترسی به بازارها و مشتریان بین‌المللی
  • دسترسی به منابع مالی جدید دولتی و خصوصی در سطح بین‌المللی
  • امکان کار در محیط‌های سرمایه‌گذاری و همکاری با گروه‌های سرمایه‌گذار قادر به تأمین مالی محصولات و ارائه خدمات نوآورانه
  • امکان جذب مهارت‌ها و فن‌آوری‌های حیاتی
  • کسب مزایای مالیاتی مطلوب
  • فراهم کردن مسیری برای اقامت، شهروندی و پاسپورت برای کارآفرینان و اعضای خانواده آن‌ها در یک کشور جدید
مزایای اخذ ویزای استارتاپ

بهترین کشورها برای مهاجرت از طریق استارتاپ ویزا

اگرچه راه‌های زیادی برای تجارت در هر نقطه از دنیا وجود دارد، اما لازم است به این نکته توجه کنید که همه کشورها از منابع کافی برای حمایت از مشاغل و کسب‌وکارهای مختلف را ندارند. به عبارت دیگر، قبل از هرچیز باید ببینید که بهترین گزینه برای اخذ ویزای استارت آپ چیست و کدام کشورها برای این روش مهاجرتی انتخاب بهتری هستند. گاهی ممکن است در یک کشور منابع کافی برای حمایت از کسب‌وکار شما وجود داشته باشد، اما شرایط کاری در آنجا برای گرفتن ویزای استارتاپ مناسب نباشد. بنابراین در تصمیم‌گیری برای انتخاب کشور مقصد در این روش، اهمیت زیادی دارد.

هریک از کشورهایی که ویزای استارت آپ را ارائه می‌دهند، شرایط متفاوتی برای پذیرش یک استارتاپ نوپا دارند؛ بنابراین شما باید تناسب شرایط شخصی خود را با شرایط کشور مورد نظر، بررسی کنید. باید ببینید که برای حوزه کاری شما، کدام کشور می‌تواند انتخاب بهتری باشد. همچنین باید ببینید آنچه که در کشور مقصد، از نظر مهارت و فناوری‌های موردنیازتان به دست می‌آوردید، آیا در سطحی است که انتظار دارید یا خیر؟!

کشورهای مختلفی هستند که ویزای استارتاپ را به افراد خارجی ارائه می‌دهند. شرایط این کشورها از نظر مبلغ مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری، نوع سرمایه‌گذاری، نوع استارتاپ‌ها و کسب‌وکارهای پذیرفته شده، شرایط اخذ ویزا، کمک‌های دولتی به افراد کارآفرین، شرایط اخذ اقامت یا شهروندی و … متفاوت است. بهترین کشورهایی که می‌توانید برای اخذ این نوع ویزا در آن‌ها اقدا کنید، عبارتند از:

  • کانادا
  • ویزای استارتاپ فنلاند
  • ایالات متحده آمریکا
  • انگلیس
  • آلمان
  • دانمارک
  • شیلی
  • فرانسه
  • ایرلند
  • ایتالیا
  • سوئد
  • اسپانیا
  • پرتغال
  • یونان
  • هلند
  • استرالیا
  • نیوزلند
  • و …

در بین این کشورها، ویزای استارتاپ کانادا و کشورهای دیگری ازجمله آمریکا، انگلیس، دانمارک و آلمان هم برای ما آشناتر بوده و هم شرایط مطلوب‌تری دارند. در ادامه می‌بینیم که شرایط اخذ استارتاپ ویزا در این 5 گزینه برتر، به چه صورت است.

اخذ ویزای استارتاپ کانادا

کانادا یکی از معروف‌ترین و بهترین کشورهایی است که می‌توانید ویزای استارتاپ را از آن دریافت کنید. کارآفرینانی که بتوانند شرایط ویزای استارتاپ کانادا را برآورده کنند، اجازه اقامت دائم در این کشور دریافت خواهند کرد. یکی از شرایط مهم برای واجد شرایط بودن در اخذ ویزای استارت‌آپ در کانادا، این است که از سوی یک سازمان تعیین شده، برای کسب‌وکار خود پشتیبانی دریافت کنید.

شرایط استارتاپ ویزای کانادا

متقاضیان اخذ ویزای استارتاپ کانادا برای آن که بتوانند کسب‌وکار خود را در این کشور راه‌اندازی کرده و ویزا را دریافت کنند، باید شرایط زیر را برآورده کنند:

  • متقاضی اخذ ویزا باید به یکی از زبان‌های انگلیسی یا فرانسوی (یا هردو) تسلط داشته باشد.
  • 5 نفر متقاضی تحت عنوان شرکای تجاری می‌توانند یک کسب‌وکار را راه‌اندازی کنند. البته هر نفر باید حداقل 10 درصد سهام با حق رأی داشته باشد. یعنی مجموع افراد، باید حداقل 50 درصد از سهام کل شرکت را در دست داشته باشند.
  • متقاضی باید تمکن مالی کافی برای حمایت از خود و اعضای خانواده‌اش در کانادا را داشته و بتواند این توانایی مالی را اثبات کند. منابع مالی باید مشخص بوده و فرد مجاز به قرض یا وام گرفتن نیست.
  • ایده کسب‌وکار باید کاملاً نوآورانه باشد تا بتواند در صنعت موردنظر، رقابت کرده و همچنین برای افراد کانادایی، ایجاد شغل کند.
  • متقاضی باید حداقل مبلغ 200,000 دلار کانادا از یک صندوق سرمایه‌گذاری معتبر، یا 75,000 دلار از یک حامی مالی داشته باشد. درصورتی که کسب‌وکار شما در دسته برنامه‌های انکوباتور/شتاب‌دهنده‌ها قرار بگیرد، نیازی به تأمین سرمایه موردنظر ندارید.

پس از آن که شرایط بالا را برآورده کردید، باید راهنما و چک لیست‌های مدارک مورد نظر را دریافت و بررسی کنید. فرم‌های درخواست رسمی ویزا را می‌توانید بصورت آنلاین تکمیل کرده و سپس آن را چاپ کنید. توجه داشته باشید که هرگونه اطلاعات غلط یا ناقص می‌تواند به‌راحتی منجر به رد درخواست شما شود. سپس فرم‌های درخواست، مدارک لازم و رسید پرداخت هزینه‌های لازم برای پردازش درخواست را ارسال می‌کنید.

اخذ ویزای استارتاپ کانادا

درباره ویزای استارتاپ آمریکا

استارتاپ‌ها می‌توانند ازطریق ویزای کارآفرینی یا همان ویزای استارتاپ آمریکا به این کشور راه پیدا کنند. انواع مختلفی از ویزاهای کارآفرینی در این کشور طراحی شده که هریک مختص افراد با شرایط متفاوت است. می‌توان انواع ویزای استارتاپ در آمریکا را به دو دسته کلی تقسیم کرد که شامل EB-Visas و E-2 Visa است. دسته اول، تحت عنوان ویزاهای مهاجرت مبتنی بر استخدام شناخته شده و دسته دوم، تحت عنوان ویزای سرمایه‌گذاران معاهده‌ای بررسی می‌شود.

EB-Visas آمریکا؛ ویزای مهاجرت مبتنی بر استخدام

این دسته از ویزا مختص کارآفرینانی است که قصد دارند در آمریکا به‌طور دائم مستقر شده و در این کشور کار کنند. این نوع ویزای استارت آپ آمریکا در سطوح مختلفی بررسی می‌شود که عبارت است از:

  • ویزای EB-1

ویزای EB-1 آمریکا مختص افرادی طراحی شده که در حوزه علوم، هنر، آموزش، تجارت، یا ورزش، دارایا مهارت و توانایی هستند. متقاضیان در این دسته به مدارک اشتغال نیازی ندارند. اساتید، اساتید، محققان، مدیران یا مدیران اجرایی هم می‌توانند برای اخذ این نوع ویزا درخواست دهند. متقاضیان اخذ این ویزا تنها درصورتی واجد شرایط درخواست هستند که قصد ادامه کار در زمینه تخصصی خود را داشته باشند. همچنین افراد باید ثابت کنند که تخصص و توانایی آن‌ها، در طولانی مدت به نفع ایالات متحده خواهد بود.

  • ویزای EB-2

افرادی که علاوه‌بر داشتن مدرک در یکی از حوزه‌های علوم، هنر یا تجارت، حداقل 10 سال سابقه در حوزه فعالیت خود را داشته باشند، می‌توانند برای اخذ این نوع از استارتاپ ویزا درخواست دهند. متقاضیان تحت این برنامه می‌توانند اعضای خانواده را هم همراه ببرند.

  • ویزای EB-5

شرایط اخذ این نوع ویزای استارتاپ کمی سخت‌تر است. متقاضیان باید حداقل به ملبغ 1,800,000 دلار در تجارت یا 900,000 دلار برای سرمایه‌گذاری در مناطق شغلی هدفمند، سرمایه داشته باشند. همچنین باید کالا یا خدماتی را در بازار آمریکا ارائه داده و برای حداقل 10 آمریکایی، شغل ایجاد کنند. متقاضیان باید کسب‌وکار خود را طبق خط مشی تجاری در ایالات متحده، مدیریت کنند.

  • ویزای H-1B

درخواست برای ویزای H-1B توسط کارفرمای آمریکایی ارائه می‌شود. در این نوع از ویزا، افراد از طریق تخصص خود در یک کار خاص، انتخاب و پذیرش می‌شوند. به این معنی که صلاحیت تحصیلی متقاضی و یا نیاز حرفه و تخصص او در یک موقعیت شغلی در آمریکا اثبات شده و حالا می‌تواند از این طریق، ویزای خود را دریافت کرده و به این کشور برود.

ویزای E-2: سرمایه گذاران معاهده‌ای

اگر نمی‌توانید مبلغ 1 میلیون دلار سرمایه‌گذاری کنید، ویزای E-2 را انتخاب کنید. هدف این ویزای سرمایه‌گذاری ایجاد شغل در ایالات متحده است. البته کشور مبدأ شخص متقاضی این نوع ویزا، باید یک قرارداد سرمایه‌گذاری با ایالات متحده داشته باشد و فرد با ارائه مدارک دال بر سرمایه‌گذاری خود، می‌تواند آن را درخواست دهد.

  • ویزای L-1

ویزای L-1 به دو دسته ویزای L-1A و L-1B تقسیم می‌شود. ویزای L-1A مختص مدیران و مدیران تجاری است و ویزای L-1B، برای افرادی طراحی شده که دانش تخصصی در یک زمینه خاص دارند اما نقش مدیریتی در آن نداشته باشند. یک کارفرمای معتبر در ایالات متحده می‌تواند از طریق این ویزا یک نیروی کار واجد شرایط را از یک کشور خارجی به آمریکا و موقعیت شغلی موردنظر، منتقل کند. همچنین مدیران کسب‌وکارهایی که در خارج از آمریکا قرار دارند، می‌توانند ازطریق این ویزای استارت آپ کارمندان خود را برای ایجاد یا مدیریت شعبه کاری خود در ایالات متحده، به این کشور بفرستند.

  • ویزای O-1

ویزای O-1 نوعی ویزای موقت است که افراد با توانایی‌های خاص در سطح ملی و بین‌المللی، می‌توانند ازطریق آن در حوزه کاری خود در آمریکا کار کنند. تنها تا زمانی که کار ادامه داشته باشد، این ویزا هم قابل تمدید خواهد بود.

  • ویزای B-1

کارآفرینان خارجی می‌توانند با دریافت ویزای B-1 برای مقاصد تجاری از ایالات متحده بازدید کنند. توجه داشته باشید که همسر و فرزندان متقاضی نمی‌توانند ازطریق این ویزا، ویزای وابسته دریافت کرده و به آمریکا بروند.

راهنمای اخذ ویزای استارتاپ انگلیس

ویزای کارآفرینی Tier-1 (Tier-1 Entrepreneur visa) یا همان ویزای استارتاپ انگلیس یک روش ورود به بازارکار انگلیس برای کارآفرینان خارجی است. افرادی که می‌خواهند بدون نیاز به سرمایه اولیه قابل توجه در انگلستان یک سرمایه‌گذاری انجام داده و به آنجا مهاجرت کنند، می‌توانند این نوع ویزای استارتاپ را دریافت کنند. این نوع ویزا را می‌توانید برای مدت 3 سال و 4 ماه دریافت کرده و تا 2 سال آن را تمدید کنید. شرایط اصلی اخذ این ویزا بصورت زیر است:

  • درخواست‌های این ویزا براساس یک سیستم امتیازدهی بررسی شده و متقاضیان باید امتیاز 95 از 95 را کسب کنند.
  • متقاضی باید اثبات کند مبلغ 50,000 تا 200,000 پوند برای سرمایه‌گذاری دارد.
  • متقاضی باید تمکن مالی کافی برای اقامت حداقل به مدت 3 ماه در انگلستان را داشته باشد.
  • یکی از شروط پذیرش، داشتن یک توصیه نامه از موسسات تعیین شده است.
  • تسلط کافی به زبان انگلیسی، الزامی است.
  • متقاضیان نباید سوابق کیفری داشته باشند.

پس از آن که مطمئن شدید شرایط لازم برای درخواست این نوع ویزا را دارید، می‌توانید درخواست خود را بصورت آنلاین ارائه دهید. روند درخواست معمولاً برای افراد خارجی که قصد مهاجرت به انگلستان را دارند، افراد داخل بریتانیا که متقاضی تمدید ویزا هستند، همچنین برای افراد داخل بریتانیا که متقاضی تغییر ویزای خود هستند، متفاوت خواهد بود.

افراد واجد شرایط برای اخذ این ویزای استارتاپ انگلیس می‌توانند اعضای خانواده خود را در این برنامه معرفی کرده و برای آن‌ها هم اقامت بریتانیا بگیرند. پس از ارائه درخواست و ارائه مدارک لازم، بسته به این که متقاضی داخل یا خارج بریتانیا باشد ممکن است ظرف مدت 3 تا 8 هفته ویزای خود را دریافت کند.

راهنمای اخذ ویزای استارتاپ انگلیس

اخذ ویزای استارتاپ آلمان

اگر مایل به راه‌اندازی کسب‌وکار با اخذ ویزای استارتاپ آلمان هستید، باید برای اجازه اقامت خوداشتغالی در این کشور درخواست دهید. شرایط اصلی درخواست این مجوز اقامت، عبارت است از:

  • برای محصول یا خدمات موردنظر متقاضی، باید منافع اقتصادی یا نیازهای منطقه‌ای در آلمن وجود داشته باشد.
  • فعالیت‌های کاری انجام شده باید روی اقتصاد آلمان تأثیر مثبت داشته باشد.
  • حقوق صاحبان سهام و یا تعهد وام باید با تأمین مالی اجرای ایده کسب‌وکار تضمین شده باشد.

برای کسانی که در دانشگاه‌های آلمان فارغ‌التحصیل شده و یا اجازه اقامت اهداف تحقیقاتی در این کشور دارند، راه‌اندازی کسب‌وکاری که مرتبط با دانش آکادمیک آن‌ها باید می‌تواند بطور مستقیم با مجوز اقامت خوداشتغالی انجام شده و نیازی به برآورده کردن شرایط بالا ندارند.

افراد متقاضی باید تمکن مالی کافی برای امرارمعاش در آلمان را داشته باشند. درصورتی‌که ایده کسب‌وکار شما موفقیت آمیز بوده و بتوانید هزینه زندگی خود و خانواده‌تان را تأمین کنید، می‌توانید اجازه اقامت خود را تا سه سال تمدید کنید. پس از تنها سه سال، می‌توانید برای مجوز اقامت نامحدود اقدام کنید.

درباره ویزای استارتاپ دانمارک

در سال‌های اخیر، دانمارک در حال تبدیل شدن به یکی از مقاصد عالی برای راه‌اندازی کسب‌وکار است. در این کشور، حمایت‌های قابل توجهی برای استارتاپ‌ها انجام شده و انواع پشتیبانی‌ها، صندوق‌های رشد و کمک‌های مالی به کسب‌وکارهای استارتاپی ارائه می‌شود. ویزای استارتاپ دانمارک یک گزینه جذاب برای کارآفرینانی است که به دنبال شروع کار در اروپا بوده و می‌خواهند کشوری را انتخاب کنند که از آن‌ها حمایت می‌کند. برنامه استارتاپ ویزای دانمارک، افراد خوداشتغال خارج از اتحادیه اروپا را که دارای ایده‌ها و مشاغل نوآورانه، مقیاس‌پذیر و ایده‌آل مبتنی بر فناوری هستند، هدف قرار می‌دهد.

با ویزای استارتاپ این کشور، شما یک اجازه اقامت 2 ساله و ویزای کار برای استارتاپ‌های با پتانسیل بالا دریافت می‌کنید تا چند سال قابل تمددید است. بیایید ببینیم مهمترین شرایط لازم برای متقاضیان اخذ این ویزای استارت آپ چیست :

  • شخص متقاضی باید در راه‌اندازی کسب‌وکار موردنظر نقش فعالی داشته باشد. همچنین باید درباره ایده کسب‌وکار، محصول یا خدمات و قابلیت‌های آن، یک ارائه جامع داشته باشد مه طرح تجاری، طرح اولیه و ارائه محصول در آن حضور دارد.
  • تسلط کافی به زبان انگلیسی، از شرایط اولیه اخذ این ویزا است.
  • ایده کسب‌وکار متقاضی باید توسط پانل استارت آپ دانمارک تأیید شود.
  • شخص متقاضی باید توسط آژانس بین‌المللی استخدام و ادغام دانمارک (Danish Agency for International Recruitment) ارزیابی و تأیید شود.
  • متقاضی باید بتواند از خود حمایت مالی داشته باشد. این همان تمکن مالی لازم برای زندگی در دانمارک است که شامل اثبات پس‌انداز به مبلغ حداقل 137,076 تا 319,236 کرون دانمارک است.

متقاضیانی که بتوانند شرایط لازم را برآورده کنند، می‌تواند اعضای نزدیک خانواده خود را نیز در برنامه قرار داده و برای آن‌ها اجازه اقامت دریافت کنند. توجه داشته باشید که این برنامه هیچ بودجه‌ای تحت عنوان سرمایه‌گذاری از متقاضیان دریافت نمی‌کند و یکی از دلایل محبوبیت این ویزای استارتاپی دانمارک هم، همین مسئله است.

جمع‌بندی

در این مطلب هرآنچه را که درباره ویزای استارتاپ و بهترین کشورهایی که می‌توانید این ویزا را دریافت کنید، بررسی کردیم. کشورهای مختلفی ازجمله کانادا، آمریکا، انگلیس، آلمان و … این برنامه ویزای استارت آپ را ارائه می‌دهند و هریک، شرایط خاص خود را برای جذب ایده‌های استارتاپی دارند. در برخی از این کشورها، شما باید سرمایه لازم برای راه‌اندازی کسب‌وکار را هم تأمین کنید اما در برخی دیگر، سرمایه لازم توسط منابع مالی از خود کشور مقصد، تأمین می‌شود. اگر می‌خواهید بدانید که ویزای استارت آپ چیست و اطلاعات بیشتری درباره آن کسب کنید، می‌توانید با کارشناسان مجموعه ایزی مهاجر در ارتباط بوده و سوالات خود را درباره این روش مهاجرتی از ما بپرسید.

سوالات متداول

شرایط ویزای استارت آپ چیست؟

شرایط اخذ این ویزا بسته به کشورهای مختلف، متفاوت است اما در اغلب آن‌ها، باید بتوانید یک ایده خلاقانه و عملی را برای ایجاد کسب‌وکار ارائه داده و همچنین برای شهروندان کشور مورد نظر، شغل ایجاد کنید.

بهترین کشورها برای اخذ ویزای استارتاپ کدام است؟

کشورهایی ازجمله کانادا، آمریکا، دانمارک، انگلیس، آلمان و … جزو بهترین انتخاب‌ها در مسیر اخذ ویزای استارت‌آپی هستند.

کدام کشورها برای اخذ ویزای استارت آپ به سرمایه نیاز ندارد؟

برخی کشورها برای ارائه ویزای استارتاپ به سرمایه‌گذاری با مبلغ مشخص نیاز ندارند. دانمارک یکی از این کشورها است که راه برای ورود به بازار کار اروپا باز می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ماجراهای خانه‌‌یِ تازه

راهیابی به بازارهای بین المللی و پیوستن به اکوسیستم های استارتاپی پیش‌رو در دنیا، یکی از مسیرهای توسعه بازار هر ایده نوآورانه ایست. ما در ایزی مهاجر کوشیده‌ایم تا در قالب تسهیلگر، حضور استارتاپ های ایرانی را در مارکت بین المللی تقویت کنیم.  

مشهد، خیابان هفت تیر* هفت تیر ۱۹ پلاک ۶۲

خواندنی‌های ایزی مهاجر مگ